WELKOM OP HET VACATUREPLEIN

Het vacatureplein is vrij toegankelijk, ook zonder abonnement. We stellen onze actuele vacaturebank graag ter beschikking om jou als theaterdocent aan nieuw talent te koppelen.
Daarnaast zijn er ook diverse premium functies die je kunt raadplegen met een verkenners- of verrijkers lidmaatschap. Zo helpen we je graag op weg met het opstellen van een doelgericht CV en kun je effectieve vacature alerts aanmaken om direct op jouw droombaan te solliciteren.

Doelgericht CV

Om te solliciteren op een vacature kun je gebruik  maken van onze doelgerichte sollicitatie tool.
Wij helpen je op weg met het opstellen van een doeltreffend CV. En jij komt met één druk op de knop in de mailbox van de opdrachtgever.

VACATURE PLAATSEN

Voor werkgevers

U bent als organisatie op zoek naar een theaterdocent?

Ons vacatureplein staat nog t/m 31 juli GRATIS tot uw beschikking.

VACATURES BEKIJKEN

Vrij toegankelijk

Je bent een docent op zoek naar nieuw talent om les aan te geven. In het onderwijs of buitenschools.  Jong of oud. Dus zoek je op Dramales.nl naar de nieuwste vacatures.

VACATURE ALERT

Abonnee-functie

Vergroot je kans en blijf op de hoogte. Maak één of meerdere persoonlijke  vacature alerts aan, zodat je nooit meer jouw ideale baan misloopt. Zo ontvang je als abonnee alle nieuwe vacatures direct in je mailbox.

CURRICULUM TOEVOEGEN

Abonnee-functie

Solliciteren op een vacature kan direct vanaf het platform. Als abonnee kun je hier een eigen CV creëren en solliciteren met één druk op de knop. Maak nu alvast de CV voor je droombaan aan

Hulp nodig?

Voor vragen over het vacatureplein kun je contact opnemen met vacatureplein@dramales.nl
of neem telefonisch contact op via (085) 06 07 069.