Lidmaatschappen

Kies het abonnement dat aansluit bij jouw profiel

Tip: Vraag ook eens aan je werkgever of hij jouw abonnement kan vergoeding t.b.v. jouw werkzaamheden.

Heb je al een lidmaatschap aangeschaft?

BASIS

€0,-

GRATIS

Een vrijblijvende kennismaking

-
+

Toegang tot de Docenten Community

Beperkte toegang tot de lesbibliotheek

Beperkte toegang tot het vacatureplein

VERKENNER

€4,99

inclusief BTW
Per maand, maandelijks opzegbaar

Ideaal om te netwerken

-
+

Toegang tot de Docenten Community

Toegang tot de Spelwijzer; onze dynamische lesbibliotheek

Nieuwe vacatures in je mailbox

Rechtstreeks solliciteren met de effectieve CV-tool

Korting op downloads en lespakketten

Advertentie vrij

VERRIJKER

€49,75

inclusief BTW
Per jaar

Perfect om je kennis te verrijken

-
+

Toegang tot de Docenten Community

Toegang tot het exclusieve leden gedeelte

Toegang tot de Spelwijzer; onze dynamische lesbibliotheek

Alle vacatures direct in je mailbox

Onbeperkt solliciteren met de effectieve CV-tool

Downloads en lespakketten gratis beschikbaar.

Advertentie vrij

Binnenkort beschikbaar [*BETA]

+ Gratis consult met onze vakspecialisten

Ben je student aan een voltijd theateropleiding?
Klik hier om je in te schrijven en ontvang het verrijkers-abonnement voor slechts € 9,99 per jaar; zolang je nog studeert.

Lees meer over onze algemene voorwaarden 

Raadpleeg ons privacybeleid

FAQ

Veelgestelde vragen

WAAROM ZOU IK VOOR EEN BETAALD LIDMAATSCHAP KIEZEN?

Klopt, je kunt geheel gratis een profiel aanmaken op Dramales.nl. En we geven ook best veel gratis content weg.
Voel je vrij om te kiezen voor het gratis Basis-lidmaatschap.
We kunnen echter blijven bestaan dankzij de contributie van onze betalende leden.
In ruil daarvoor krijg je toegang tot exclusieve content en faciliteiten.

Het belangrijkste voordeel:
In tegenstelling tot andere social media platforms, verdienen wij niets aan jouw persoonlijke data en is onze website voor al onze leden geheel advertentie vrij. De enige advertenties die je hier als tegenkomt zijn uitgelichte vacatures of activiteiten van leden die we een plekje in de spotlight bieden.

HOE KAN IK MIJN LIDMAATSCHAP UPGRADEN?

Dat kan eenvoudig door het abonnement van jouw voorkeur te bestellen. Het andere abonnement stopt dan automatisch en eventuele kosten worden verrekend. Klik hier om je abonnement te wisselen

WANNEER WORDEN DE KOSTEN GEÏNCASSEERD?

De dag waarop de abonnementskosten in rekening worden gebracht is afhankelijk van de datum waarop je het abonnement hebt aangeschaft. Heb je op de 12e van de maand een lidmaatschap gekocht en betaal je per maand dan wordt het volgende bedrag wederom op de 12e geïncasseerd via SEPA Incasso of via je creditcard.

WELKE BETAALMIDDELEN KAN IK GEBRUIKEN?

Je kunt in onze webshop betalen met iDeal, creditcard, Paypal, Apple Pay, Bancontact, Sofort, en SEPA-incasso. Abonnementen echter zijn enkel af te sluiten per creditcard of SEPA-incasso.

WAT GEBEURT ER ALS MIJN ABONNEMENT AFLOOPT?

Wanneer je jouw abonnement wil stopzetten, dat bepaal je helemaal zelf.  Zodra je abonnement afloopt blijven je gegevens bewaard, maar komen diverse voordelen te vervallen en zijn bepaalde faciliteiten beperkt of niet meer toegankelijk.
Je kunt je account desgewenst ook definitief verwijderen via jouw account instellingen.

HEB IK RECHT OP KORTING?

Aan kortingsacties kunnen geen rechten worden ontleend. Heb je een kortingscode ontvangen dan staat het je vrij om je abonnement te annuleren en een nieuw abonnent af te sluiten met een kortingscode.
Als student aan een voltijd theateropleiding kom je in aanmerking voor een korting op een verrijkers-lidmaatschap.
Klik hier om je in te schrijven en ontvang het verrijkers-abonnement voor slechts € 9,99 per jaar; zolang je nog studeert.

HOE VEILIG ZIJN MIJN BETAALGEGEVENS?

Dramales.nl hanteert een streng informatie-beveiligingsbeleid om ervoor te zorgen dat jouw gegevens bij ons veilig zijn.
Je kunt via jouw account instellingen zelf bepalen of je bepaalde betaalmethodes je wilt bewaren, wijzigen en/of verwijderen.

Onze webwinkel is ontwikkeld met software van WooCommerce. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. WooCommerce heeft toegang tot uwgegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. WooCommerce is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende
beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. WooCommerce maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen. WooCommerce behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de dienstverlening verder te verbeteren.

Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Stripe. Deze verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Stripe heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Stripe behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Stripe deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Stripe’s dienstverlening waarvoor
zij derden inschakelen. Stripe bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

 

HOE KAN IK MIJN LIDMAATSCHAP DOWNGRADEN OF STOPZETTEN?

Wanneer je jouw abonnent beëindigd of wilt downgraden heb je zelf in de hand. Je kunt via jouw account-instellingen eenvoudig je abonnent annuleren. Je abonnement is dan nog geldig en stopt per de eerstvolgende betaaldatum. Vanaf dat moment gaat eventueel het nieuw gekozen abonnement in. Kies je voor een upgrade dan gaat je nieuwe abonnement direct in en worden eventueel gemaakte kosten verrekend.

WAAROM KRIJG IK ADVERTENTIES TE ZIEN?

Je krijgt advertenties te zien omdat je mogelijk niet bent ingelogd of je abonnment is verlopen. We maken gebruik van advertentieweergave om 80% van onze content gratis beschikbaar te stellen aan niet-leden.